Izvor: DANuBeogradu.rs, 16.Jun.2021, 20:19

Novi filmovi u bioskopima: Kreka – Lovac na snove

Ekskluzivna projekcija filma „Kreka – Lovac na snove“ i biće održana u četvrtak, 17. juna 2021. od 20.00, u Dvorani Kulturnog centra Beograda. Posle te projekcije biće upriličen razgovor sa Miljenom Krekom Kljakovićem i rediteljem Slobodanom Ivetićem, a dokumentarac će se prikazivati i narednih dana u istom bioskopu. Uzbudljivi dokumentarac prati karijeru poznatog filmskog scenografa … Članak Novi filmovi u bioskopima: Kreka – Lovac na snove se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Bioskopski repertoari (17-23. jun 2021)

Izvor: DANuBeogradu.rs, 17.Jun.2021, 00:00

Bioskopski repertoari aktuelni su od 17. do 23. juna 2021. godine. Pored otvaranja sezone u bioskopu Zvezda, očekujemo i filmske projekcije na otvorenom. Opise filmova koji se prikazuju u bioskopima potražite OVDE. Bioskopski repertoari od 17. do 23. juna 2021. (kliknite na naziv bioskopa) Kombank...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.