Mali: Od donacije Dejana Stankovića izgradnja 28 stanova u Obrenovcu

Izvor: 24sata, 23.Okt.2014, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali: Od donacije Dejana Stankovića izgradnja 28 stanova u Obrenovcu

U Obrenovcu će zahvaljujući donaciji od pola miliona dolara, koju je prikupio bivši fudbalski reprezentativac Dejan Stanković, biti izgrađeno 28 stanova, o čemu će sporazum biti uskoro potpisan.

- Pitanje je dana kada će sporazum biti potpisan. Danas ili sutra ćemo to završiti, a dan nakon potpisivanja očekujemo početak radova, pošto su svi papiri spremni za to - rekao je gradonačelnik Beograda Siniša Mali.

On je naveo da se radi o donaciji "od 500.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << dolara koje je Stanković obezbedio, a biće iskorišćena za izgradnju 28 stanova u Obrenovcu".

Predsednik te gradske opštine Miroslav Čučković je rekao da je u Obrenovcu u toku izgradnja kuća koje finasiraju "Blic fondacija" i Prva televizija, kao i da se rade kuće koji finasiraju vlade Kuvajta i UAE.

Čučković je naveo da je francuska vlada obezebedila donaciju za izgradnju sedam kuća, ali da taj posao nije još započeo, jer po njihovim procedurama oni određuju ko će biti izvođači radova.

- Građevinska sezona se neće završiti, bez obzira na vremenske prilike, dok to (izgradnju kuća) ne završimo - rekao je on.

Posle obilska Prve obrenovačke osnovne škole, Čučković i Mali su najavili i da će još tri obrazovne ustanove, koje su stradale u majskim poplavama, biti obnovljene do 10. novembra, dok će rad na saniranju Gimnazije trajati oko godinu dana.

Mali je objasnio da je većina sredstva za obnovu škola i vrtića obezbeđeno od donatora, a da grad obezbeđuje sve što može u pogledu tehničke pomoći i papirologije.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VELIKO SRCE DEJANA STANKOVIĆA: Gradi 28 stanova za nastradale u poplavama!

Izvor: HotSport.rs, 23.Okt.2014

U Obrenovcu će zahvaljujući donaciji od pola miliona dolara, koju je prikupio bivši fudbalski reprezentativac Dejan Stanković, biti izgrađeno 28 stanova, o čemu će sporazum biti uskoro potpisan.. FOTO: STARSPORT.. - Pitanje je dana kada će sporazum biti potpisan. Danas ili sutra ćemo to završiti,...

Nastavak na HotSport.rs...

Humanost bez kraja: Deki Stanković gradi stanove u Obrenovcu

Izvor: Svet, 23.Okt.2014

Humanost Dejana Stankovića nema kraja. Rekorder Srbije po broju mečeva za nacionalni tim, direktno je zaslužan što će se u Obrenovcu graditi 28 stanova posle nesreće u vidu majskih poplava.. Zvezdino dete, igrač Lacija i Intera, danas pomoćni trener Udinezea, pomenut je od strane gradonačelnika...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.