Aguero prvi stranac po broju golova u Premijer ligi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jan.2020, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aguero prvi stranac po broju golova u Premijer ligi

Fudbaler Mančester sitija Serhio Aguero postavio je danas rekord po broju golova koje je u Premijer ligi postigao stranac.

Argentinski napadač je u utakmici protiv Aston Vile u Birmingemu postigao het trik, 12. u karijeri, u pobedi svog tima od 6:1, i time stigao do 177. gola u 255 nastupa u Premijer ligi.

Drugim golom oborio je dosadašnji rekord od 175 gola u 258 utakmica nekadašnjeg napadača Arsenala Tjeri Anrija.

Kako ocenjuje AP, Aguerov rekord je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << još impresivniji ako se uzme u obzir da je u Mančesetr došao iz Atletiko Madrida sa 23 godine.

On sada deli 4. mesto sa Frenkom Lampardom po broju postignutih golova na listi svih igrača.

Rekord drži Alan Širer sa 260 golova, koje je postigao igrajući za Sautempton, Blekburn i Njukasl.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Aguero pretekao Anrija!

Izvor: B92, 12.Jan.2020

Fudbaler Mančester sitija Serhio Aguero postavio je rekord po broju golova koje je u Premijer ligi postigao stranac...Argentinski napadač je u utakmici protiv Aston Vile u Birmingemu postigao het trik, 12. u karijeri, u pobedi svog tima od 6:1, i time stigao do 177. gola u 255 nastupa u Premijer ligi...Drugim...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.