LATINO LUDNICA U ARENI: Enrike Iglesijas napravio NEVIĐEN ŠOU, publika u delirijumu! (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 10.Maj.2016, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LATINO LUDNICA U ARENI: Enrike Iglesijas napravio NEVIĐEN ŠOU, publika u delirijumu! (FOTO) (VIDEO)

Latino zavodnik Enrike Iglesijas, kao što se i očekivalo, napravio je neviđen spektakl večeras u beogradskoj Kombank Areni u okviru svetske turneje "Sex and Love". U vrhunskom ozvučenju, fascinantnim svetlosnim efektima i izvanrednoj scenografiji uživalo je oko desetak hiljada ljudi, mahom, obožavateljki raznih generacija. 

Foto: Milena Đorđević

Kada je izašao na binu, Arenom se prolomio vrisak, pa je španskom srcelomcu bilo oprošteno i to što je "kasnio" >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << čak 45 minuta. Već na samom početku je publika bila na nogama, budući da je Enrike koncert započeo brzim hitovima "Freak", "I Like How It Feels", zatim "Hearbeat", koju u originalu, ali ne i večeras, izvodi sa lepom Nikol Šerzinger, i druge...

A video posted by Kombank Arena (@kombankarena) on May 10, 2016 at 12:49pm PDT

Pokazao je i da pomalo zna srpski jezik, pa je pokušao da izgovori: "Dobro veče! Kako ste?", na opšte oduševljenje prisutnih. Na binu je ubrzo izveo fana, koji je neizostavan u prvom redu na gotovo svim koncertima, pa nije propustio ni Enrikeov. 

Enrike Iglesijas je poznat po neposrednom odnosu sa publikom na svojim koncertima, pa je i večeras bio blizak sa onima u prvim redovima, rukovao se, grlio, slao poljupce... 

Foto: Milena Đorđević

Najupečatljivi momenat večeri bio je kada je Enrike došetao do druge bine, postavljene na samoj sredini Arene, te uz svetlost mobilnih telefona, raspilavljene obožavateljke i u romantičnoj atmosferi ispunjenoj plavim svetlom, zajedno sa publikom, otpevao čuvenu baladu "Hero". Ona najsrećnija obožavateljka imala je priliku da uhvati Iglesijasov duks, koji je po završetku pesme pevač raspoloženo bacio u publiku.

A video posted by Kombank Arena (@kombankarena) on May 10, 2016 at 12:45pm PDT

Usledio je još jedan blok bržih pesama, kao što su: "Tonight I'm Lovin' You", "Escape", "Be With You", "Taking Back My Love", te jedna od najpopularnijih novijih hitova "Bailando".

Spektakl je završen posle puna dva sata, a za sam kraj se Enrike poklonio publici i zahvalio rečima: "Srbija, volim vas!". 

Foto: Milena Đorđević

Koncert nisu propustili, između ostalih, Goran Bregović, Vesna Da Vinča, Jovana Jocić (devojka Saše Kovačevića), Ivana Jordan i drugi...

Foto: Milena Đorđević

Foto: Milena Đorđević

Foto: Milena Đorđević

Foto: Milena Đorđević

Foto: Milena Đorđević

Foto: Milena Đorđević

Foto: Milena Đorđević

Foto: Milena Đorđević

Bio je ovo drugi koncert Enrikea Iglesijasa u Beogradu, posle sedam godina, kada je prvi put posetio Srbiju i obećao da će se vratiti. Obećanje je, na radost vernih fanova, večeras i ispunio. 

(B. Bajić/M. Ćunković)


Pogledaj vesti o: Beogradska Arena

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Doveo devojke do delirijuma!

Izvor: Mondo, 10.Maj.2016

Popularni latino zavodnik Enrike Iglesijas je, i pored kašnjenja od 45 minuta, žestokim nastupom, doveo devojke u publici do delirijuma i uspeo da napravi neverovatnu atmosferu u beogradskoj Kombank Areni.

Nastavak na Mondo...

Enrique Iglesias doveo Arenu do usijanja!

Izvor: Tracara.com, 11.Maj.2016, 08:19

(foto: Facebook Kombank Arena) Popularni latino zavodnik, Enrique Iglesias, sinoć je u okviru turneje Sex and love održao koncert za pamćenje i oduševio brojnu publiku u beogradskoj Kombank Areni. Uprkos zakašnjenju od sat vremena, oko 10.000 najvernijih fanova je sa oduševljenjem dočekalo pop...

Nastavak na Tracara.com...

Sudija, zbog ovoga bi u Srbiji završio u bunaru! (video)

Izvor: Sportske.net, 11.Maj.2016

Veoma, veoma grub previd arbitara niželigaške utakmice u Engleskoj. Nije registorvan evrogol sa gotovo pola terena, jer, eto, nisu obratili pažnju...Da se ovako nešto desilo kod nas, sudije bi nesumnjivo žestoko nagrabusile...Pogledajte ovu neverovatnu situaciju u kratkom video prilogu...No #Golazo...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.