Izvor: BalkanRock.com, 04.Apr.2022, 09:00

Dead Can Dance priprema poseban koncert za fanove u Srbiji

Sastav Dead Can Dance, posle nekoliko otkazanih turneja širom sveta zbog pandemije, jedva čeka ponovni susret sa beogradskom publikom koji će se dogoditi 12. maja 2022. godine u beogradskoj Štark Areni. Koncert koji su održali u rasprodatom Sava Centru 2019. godine kritičari su ocenili kao istorijski, a Brendan Peri poručuje da se ove godine vraćaju […] The post Dead Can Dance priprema poseban koncert za fanove u Srbiji first appeared on Balkanrock.com.
Pogledaj vesti o: Beogradska Arena

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

BRENDAN PERI: Vraćamo se fanovima i pravimo nešto posebno!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Apr.2022

Sastav Dead Can Dance, posle nekoliko otkazanih turneja širom sveta zbog pandemije, jedva čeka ponovni susret sa beogradskom publikom koji će se dogoditi 12. maja 2022. godine u beogradskoj Štark Areni...Koncert koji su održali u rasprodatom Sava Centru 2019. godine kritičari su ocenili kao istorijski,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.