PLATINI UZDRMAO FUDBALSKI SVET: Evo kako smo namestili da Francuska i Brazil igraju u finalu Svetskog prvenstva 1998. godine (VIDEO)

Izvor: Kurir, 18.Maj.2018, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PLATINI UZDRMAO FUDBALSKI SVET: Evo kako smo namestili da Francuska i Brazil igraju u finalu Svetskog prvenstva 1998. godine (VIDEO)

Nekadašnji predsednik UEFA Mišel Platini otkrio je kako su Francuzi namestili da na Svetskom prvenstvu 1998. ne mogu da se sretnu sa Brazilom pre finala.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Svetsko prvenstvo

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Platini otkrio da je žreb za SP1998 bio "namešten"

Izvor: Mondo, 18.Maj.2018

"Mislite da drugi domaćini Svetskog prvenstva to ne rade?", zapitao se Platini nakon što je priznao da sa na žrebu za Svetsko prvenstvo 1998. godine uradilo "dosta" toga da se Brazil i Francuska ne sretnu do finala...Mišel Platini, bivši predsednik UEFA koji trenutno služi četverogodišnju suspenziju,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.