Nole na Prvoj!

Izvor: Prva.rs, 02.Feb.2014, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nole na Prvoj!

Kako je podneo neuspeh na  Australian Open-u i kako se uopšte nosi sa porazima na terenu? Nole govori o saradnji sa legendom tenisa Borisom Bekerom, planovima i humanitarnoj fondaciji koju vodi njegova verenica Jelena.
 
Saznaćemo otkud Nole u Feketiću i kako je reagovao na ideju da jedan od aviona u floti nacionalne aviokompanije Air Serbia ponese njegovo ime. Ivanović je pripremio i specijalno iznenađenje za Novaka koje ga je ostavilo bez teksta ali ni Nole >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << nije ostao dužan Ivanu te je u dogovoru sa režijom „uzvratio udarac“. Videćemo najzanimljivije klipove i fotografije iz Noletovog života, a saznaćemo i šta je poručio verenici Jeleni Ristić. Omiljen i kao imitator, Nole će konačno "skinuti" i Ivanovića. Uz dva prava šoumena, mastora svog zanata, ova emisija izmamiće mnogo osmeha i nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
   
Pogledaj vesti o: Australian Open,   Tenis

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.