WTA: Ana i Jelena zadržale pozicije

Izvor: B92, 04.Maj.2015, 09:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

WTA: Ana i Jelena zadržale pozicije

Fed kup reprezentativke Srbije Ana Ivanović i Jelena Janković zadržale su svoje pozicije na najnovijoj listi najboljih svetskih teniserki (WTA).

Ivanovićeva je sedma, a Jankovićeva 18.

Među najboljih 10 na WTA listi bila je samo jedna promena, pošto je nemačka teniserka Andrea Petković na 10. mestu prestigla Karlu Suares Navaro >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << iz Španije, koja je pala na 12. poziciju, a ispred nje je sada i Anđelik Kerber.

Srpska teniserka Bojana Jovanovski pala je sa 62. na 67. mesto, dok je Aleksandra Krunić zadržala 77. poziciju.

Jovana Jakšić nazadovala je za 43 mesta i sada je 244, dok je Vesna Dolonc pala sa 243. na 245. poziciju. Ivana Jorović napredovala je sa 293. na 270. mesto.
Pogledaj vesti o: Jelena Janković

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tipsarević napreduje na ATP listi

Izvor: RTS, 04.Maj.2015

Tipsarević nastavio da napreduje na ATP listi, a Ivanovićeva i Jankovićeva zadržale pozicije na VTA. U NBA polufinalnoj seriji prve utakmice dobili Vašington i Golden Stejt. . 09.00 - Fed kup reprezentativke Srbije Ana...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.