Vimbldon: Dušan i Ana prošli, Jelena i Jovana ispale!

Izvor: RTS, 25.Jun.2014, 23:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vimbldon: Dušan i Ana prošli, Jelena i Jovana ispale!

Drugog dana Vimbldona, četvoro srpskih tenisera bilo je na terenima "Ol Ingland kluba". Dušan Lajović savladao Giljerma Garsiju-Lopeza sa 3:2. Kanepi eliminisala Jelenu Janković. Jovana Jakšić u tri seta izgubila od Petre Ćetkovske. Ana Ivanović bolja od Frančeske Skjavone u dva seta.

Četvoro srpskih tenisera u utorak igra mečeve prvog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kola Vimbldona. Dušan Lajović je savladao Giljerma Garsiju-Lopeza sa 3:2 u setovima. Jovana Jakšić poražena od Petre Ćetkovske - 2:1. Jelena Janković ispala već na startu, bolja je bila Kaja Kanepi sa 2:0. Ana Ivanović u dva seta bolja od Frančeske Skjavone.

21.25 - Gotov je meč između Ane Ivanović i Frančeske Skjavone, naša teniserka je slavila pobedu u dva seta - 2:0 (7:6, 6:4). 

20.41 - Ana Ivanović osvaja prvi set protiv Frančeske Skjavone posle taj-brejka - 7:6 (8:6). 

19.54 - Jelena Janković gubi i drugi set (2:6) a samim tim i meč (2:0) od estonske teniserke Kaje Kanepi. Neprijatno iznenađenje za ljubitelje tenisa u Srbiji već drugog dana Vimbldona.

19.10 - Kaja Kanepi osvaja prvi set protiv Jelene Janković - 6:3. 

17.40 - Nažalost, Jovana Jakšić izgubila je meč od Petre Ćetkovske. Jovana je u trećem setu servirala za meč pri rezultatu 5:4, ali je izgubila tri vezana gema, samim tim i meč. 

17.05 - Odlična igra Jovane Jakšić u drugom setu meča protiv Ćetkovske. Jakšićeva osvaja drugi deo igre sa rezultatom 6:4, a pobednik će biti poznat posle trećeg, odlučujućeg seta. 

16.20 - Jovana Jakšić izgubila je prvi set od Ćetkovske sa rezultatom 6:2. 

15.48 - Dok je Duci na terenu slavio prolaz u drugo kolo Vimbldona, počeo je meč između Jovane Jakšić i Petre Ćetkovske. 

15.45 - Dušan Lajović plasirao se u drugo kolo Vimbldona, pošto je peti set meča protiv Garsije-Lopeza rešio u svoju korist sa rezultatom 6:3

15.13 - Dušan Lajović gubi i četvrti set (6:3). Pobednika ovog zanimljivog meča odlučiće peti set. 

14.32 - Nažalost, Lajović je izgubio treći set od Garsije-Lopeza sa rezultatom 6:3. 

14.00 - Lajović odličan u drugom setu, osvojio ga je sa rezultatom 6:2. 

13.35 - Posle velike borbe, Dušan Lajović je osvojio prvi set, sa rezultatom 7:6. 

12.45 - Počeo je meč između Lajovića i Garsije-Lopeza.
Pogledaj vesti o: Jovana Janković

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Đoković protiv Golubjeva u prvom kolu Vimbldona

Izvor: RTS, 26.Jun.2014, 17:05

Novak Đoković u prvom kolu Vimbldona igra protiv Kazahstanca Andreja Golubjeva. Đoković bi u osmini finala mogao da igra protiv Žoa Vilfreda Tsonge iz Francuske, a u četvrtfinalu protiv Čeha Tomaša Berdiha. Dušan Lajović u prvom kolu igra protiv Giljerma Garsije Lopesa iz Španije. Jelena Janković...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.