VRATILA SE NA TEREN POSLE TRI POROĐAJA: Ana Ivanović ponovo na VIMBLDONSKOJ travi (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2023, 18:53

VRATILA SE NA TEREN POSLE TRI POROĐAJA: Ana Ivanović ponovo na VIMBLDONSKOJ travi (FOTO)

Lepo je videti je sa reketom u ruci.

Počeo je svakako najprestižniji teniski turnir - Vumbldon. Igra se na travnatoj podlozi, pa bi apsolutno bilo bezobrazno reći najbolji turnir, ali da je najprestižniji to svakako jeste.

Dok svi čekaju da vide šta će uraditi Novak Đoković, u Londonu je i jedno dobro poznato licepo mnogima najlepša teniserka - Ana Ivanović.

Nekada prvaigračica na svetua, sada je majka trojice dečaka i supruga Bastijana Švajnštajgera >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije propustila priliku da dođe u London i ponovo izađe na dobro poznatu travu.

Објава коју дели Ana Ivanović (@anaivanovic)

Ana je tom prilikom i trenirala, a sve to je pored linije pratio njen suprug, bivši nemački fudbaler.

- Najbolja podrška za Vimbldon koju možete da zamislite - napisala je Ana na Instagramu.

Ko zna možda se u nekom trenutku vrati da ponovo igra, male su šanse, ali ako se zaželi, možda kao Karolina Voznjacki odluči da nastupi na nekom Grend slemu.
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.