(VIDEO) ZA SREĆAN PUT: Pogledajte kako je Ana Ivanović ispratila Švajnija u Mančester

Izvor: Kurir, 12.Jul.2015, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) ZA SREĆAN PUT: Pogledajte kako je Ana Ivanović ispratila Švajnija u Mančester

Srpska teniserka poželela sreću izabraniku svog srca, koji treba da potpiše ugovor sa "crvenim đavolima"

Srpska teniserka Ana Ivanović ispratila je danas svog dečka Bastijana Švajnštajgera, koji je otputovao u Mančester.

Nemačkog reprezentativca u Engleskoj očekuju lekarski pregledi, a zatim i potpis ugovora sa "crvenim >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << đavolima".

S obzirom na to da će Švajni živeti u Mančesteru, nema dileme da će i Ana, koliko joj obaveze budu dozvoljavale, boraviti u tom engleskom gradu. Da li će joj se dopasti život u Mančesteru?!

@BSchweinsteiger @AnaIvanovic in diesem Video bin ich sogar Statist #goodbyeschweini #ManchesterUnited #FCB pic.twitter.com/Eigj7Jl87N

Passkontrolle geschafft. #abflug #goodbyeschweini @ManUtd #ManchesterUnited have a good time at #ManUtd #departure pic.twitter.com/S5XThrZ2Rp
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.