Uživo: Ivanović - Hercog - 4:6, 2:2

Izvor: Blic, 02.Okt.2013, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Ivanović - Hercog - 4:6, 2:2

Srpska teniserka Ana Ivanović igra drugo kolo turnira u Pekingu sa Polonom Hercog iz Slovenije.

Ivanovićeva do šestog gema nije imala priliku da oduzem servis protivnici koja odlično igra pri svom početnom udarcu.

Sa druge strane, Hercog je imala jednu brejk loptu kod rezultata 3:2 za nju, ali je Ana uspela sa direktnim poenima da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << izvuče iz neugodne situacije i izjednači - 3:3.

Ana se ponovo mučila i izgubila svoj servis od slovenačke teniserke koja je igrala neskladno sa njenim rankingom na WTA turu, te je napravila i potvrdila brejk i naterala Ivanovićevu da servira za ostanak u setu.

Ona je uspela da osvoji svoj servis gem, ali kad je morala da oduzme protivnicin kako bi ostala u deonici, napravila je dve neiznuđene greške, a Hercog je samo sjajnim početnim udarcem krunisala odlično odigran set - 6:4.

Krenula je Ivanovićeva nesigurno u drugom setu, ali je uspela da uzme početni gem, ali je Polona sa četiri poena odmah izjednačila, ponovo uz pomoć grešaka srpske teniserke.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.