Tajno posetila ginekologa u Beogradu: Ana je, ipak, trudna?

Izvor: Svet, 06.Jan.2017, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tajno posetila ginekologa u Beogradu: Ana je, ipak, trudna?

Fotografija Ane Ivanović iz ginekološke ordinacije otkrila je da je ona u tajnosti posetila Beograd, ali i ponovo podstakla spekulacije da je teniserka u drugom stanju.
Fotografiju je objavio ginekolog Nebojša Zečević, koji je na društvenim mrežama postavio selfi sa srpskom teniserkom i izazvao burne reakcije.
Ponovo su zbog toga pokrenute spekulacije da Ana čeka dete sa svojim suprugom, nemačkim >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom.

Bilo je i onih koji su doktora osudili zbog ugrožavanja Anine privatnosti.
Svaka čast, doktore, što ste ugrozili identitet pacijentkinje“, glasi jedan od komentara.
Podsetimo, Ana je prošle nedelje objavila da se povlači iz profesionalnog tenisa. Tokom nedavnog gostovanja na jednoj televiziji istakla da za sada ona i Bastijan ne planiraju proširenje porodice, ali da bi volela da jednog dana postane majka.

Pogledaj vesti o: Ana Ivanović

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.