Seksi Ana Ivanović pokazala noge u izlasku sa Švajnijem!

Izvor: Svet, 05.Nov.2015, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seksi Ana Ivanović pokazala noge u izlasku sa Švajnijem!

Naša teniserka zasenila je sve lepše polovine fudbalera Mančester Junajteda kada se uz svog verenika Bastijana Švajnštajgera pojavila na njihovoj božićnoj proslavi.
Ana Ivanović (27) privukla je sve poglede u jednostavnoj, ali veoma seksi maloj crnoj haljini, koja je pokazala >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << njene savršeno zategnute noge.
Kao i uvek, Ana je prosto blistala, iako na licu nije imala previše snimke, a njen verenik, sa kojim je u vezi 14 meseci, nije mogao da skine pogled sa nje.

I drugi fudbaleri engleskog prvoligaša poveli su svoje lepše polovine na ovo glamrozno veče, ali Ana je uspela sve da ih zaseni.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Seksi Ana Ivanović pokazala noge u izlasku sa Švajnijem!

Izvor: Scandal.rs, 05.Nov.2015

Naša teniserka zasenila je sve lepše polovine fudbalera Mančester Junajteda kada se uz svog verenika Bastijana Švajnštajgera pojavila na njihovoj božićnoj proslavi...Ana Ivanović (27) privukla je sve poglede u jednostavnoj, ali veoma seksi maloj crnoj haljini, koja je pokazala njene savršeno...

Nastavak na Scandal.rs...

Skockala se za desetku!

Izvor: Mondo, 06.Nov.2015, 13:41

Naša teniserka Ana Ivanović sa dečkom Bastijanom Švajnštajgerom prisustvovala je božićnoj zabavi Mančester junajteda. Naravno da je zablistala....Foto: Instagram/anaivanovic..Zabava je održana u luksuznom "Aparthotelu" u Mančesteru, a srpska lepoticu itekako je privukla pažnju u kratkoj crnoj...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.