Povređena Ana izgubila za 49 minuta

Izvor: B92, 14.Mar.2016, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povređena Ana izgubila za 49 minuta

Srpska teniserka Ana Ivanović na neslavan način okončala je učešće u Indijan Velsu u trećem kolu.

Bolja od nje bila je Karolina Pliškova sa 6:2, 6:0 za samo 49 minuta – izgubila je deset poslednjih gemova i tako je četvrti put u isto toliko mečeva poražena od Čehinje.

Na drugi servis Ivanovićeva je osvojila tri od 21 poena, imala je šest duplih grešaka i ukupno 28 neiznuđenih grešaka.

Ana je izgubila osam od prvih devet poena i Čehinja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je brzo povela 2:0, da bi se Ivanovićeva onda upisala na semafor.

Činilo se da se Ivanovićeva oslobodila početnog pritiska kada je vratila brejk za 2:2 i povela 40:0 u sledećem gemu, ali onda je usledio novi pad – pet uzastopno izgubljenih poena, od toga tri duplim greškama.

Za razliku od Ane, Pliškova je u sledećem gemu odservirala tri asa, a srpska teniserka i dalje je bila nesigurna, pa je Čehinja novim brejkom došla do 5:2.

Izgubila je Ivanovićeva prvi set, a ništa bolje nije počeo ni drugi set – užasno se kretala i već na startu je Pliškova došla do tri vezane brejk lopte. Realzovala je drugu i povela sa 1:0.

Anina igra se raspadala, Pliškova je igrala solidno i ubirala plodove posle grešaka rivalke, pa je napravila novi brejk i povela je sa 3:0. Tu je bio kraj, i Pliškova je ekspresno okončala meč.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.