Poraz Ane Ivanović na startu turnira u Seulu

Izvor: Politika, 22.Sep.2010, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poraz Ane Ivanović na startu turnira u Seulu

SEUL – Srpska teniserka Ana Ivanović nije uspela da se plasira u drugo kolo VTA turnira u Seulu, pošto je u prvom kolu izgubila od Ruskinje Vere Duševine rezultatom 2:6, 6:4, 6:2.

Drugi reket Srbije je prvi deo meča dobila ubedljivim rezultatom, ali u nastavku nije izdržala konstantne napade ruske >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << teniserke koja je u drugom setu povela sa 4:1, uz dva brejka.

Ivanović je smogla snage i vratila se u meč vezavši tri gema za izjednačenje - 4:4, ali je Duševina ponovo preuzela kontrolu, izjednačila u setovima i u trećem delu meča dominantnom igrom došla do pobede.

Tanjug

objavljeno: 22/09/2010

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.