Srbija u finalu FED kupa

Izvor: Studio B, 22.Apr.2012, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija u finalu FED kupa

Teniska reprezentacija Srbije prvi put u istoriji plasirala se u finale FED kupa, nakon što je Jelena Janković danas savladala Svetlanu Kuznjecovu sa 6:1, 6:3 i donela nedostižnu prednost protiv Rusije od 3:1.

Prethodno, Ana Ivanović je savladala Anastasiju Pavljučenkovu sa 3:6, 6:0, 6:3.

Srbija će u finalu početkom novembra gostovati selekciji Češke, koja je savladala Italiju sa 3:0.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Moskva,   Jelena Janković

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ana pobedila, Srbija vodi protiv Rusije

Izvor: Kurir, 22.Apr.2012

MOSKVA - Ženska teniska reprezentacija Srbije povela je u Moskvi protiv Rusije sa 2:1 u polufinalu Svetske grupe Fed kupa, pošto je u prvom današnjem meču Ana Ivanović pobedila Anastasiju Pavljučenkovu u tri seta - 3:6, 6:0, 6:3...Ukoliko u narednom duelu Jelena Janković pobedi Svetlanu Kuznjecovu,...

Nastavak na Kurir...

Srbija u finalu Fed kupa, Ana i Jelena počistile Ruskinje!

Izvor: Blic, 22.Apr.2012

Ženska teniska reprezentacija Srbije plasirala se u finale Fed kupa! Predvođene Anom Ivanović i Jelenom Janković, Srpkinje su do istorijskog uspeha stigle pobedom nad selekcijom Rusije od 3:1. Posle prvog dana takmičenja rezultat je bio 1:1, ali su drugog dana i Ana i Jelena upisale pobede! Ivanovićeva...

Nastavak na Blic...

Srbija u finalu FED Cup-a!

Izvor: NC magazin, 22.Apr.2012

Naše najbolje teniserke, Ana Ivanović i Jelena Janković, donele su danas FED Cup reprezentaciji svojim pobedama učešće u finalnom takmičenju. Finale će se igrati u novembru protiv reprezentacije Češke, u Češkoj.

Nastavak na NC magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.