Pobeda Ane Ivanović na startu

Izvor: S media, 14.Jun.2010, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobeda Ane Ivanović na startu

Srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se u drugo kolo turnira u Den Bošu, pošto je danas na startu savladala Švedjanku Sofiju Arvidson rezultatom 4:6, 6:0, 6:1.

Protiv 65. igračice sveta Ivanović je odigrala meč koji bi mogao da joj ulije toliko potrebno samopouzdanje uoči gren slema u Vimbldonu. U drugom i trećem setu reprezentativka Srbije je konačno ličila na sebe iz najboljih dana, mada i dalje mora da radi na prevazilaženju problema sa servisom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
Ivanović je, istina, u meču imala čak 11 asova, ali je ih je praktično sve anulirala, pošto je zabeležila isto toliko dvostrukih servis grešaka.

Raduje, medjutim, što je ponovo pronašla svoj ubitačni forhend, kojim je razorila odbranu Švedjanke, kao i dobro reterniranje, koje joj je omogućilo da napravi šest brejkova.

U drugom kolu Ivanović će imati mnogo teži test, jer će joj protivnica biti sve bolja nemačka teniserka Andrea Petković, koja na WTA listi trenutno zauzima 23. mesto, a u Den Bošu je postavljena za sedmog nosioca.

Njih dve do sada su odigrale samo jedan meč. Bilo je to pre cetiri godine u Haseltu, kada je Ivanović pobedila sa 6:3, 7:5.

Turnir u Den Bošu se igra za nagradni fond od 220.000 evra.
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DEN BOŠ:Ana u drugom kolu

Izvor: Mondo, 14.Jun.2010

Ana Ivanović pobedila Sofiju Arvidson i plasirala se u drugo kolo turnira u Den Bošu.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.