Objavila PRVE FOTOGRAFIJE POSLE POROĐAJA i svi su u neverici gledali u NJENO TELO! (foto)

Izvor: Story, 06.Sep.2019, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Objavila PRVE FOTOGRAFIJE POSLE POROĐAJA i svi su u neverici gledali u NJENO TELO! (foto)

Budući da se Ana Ivanović pre nekoliko dana porodila, te i da se poznati par nakon toga oko imena drugog ina nije oglašavao, sigurno smo da se lepa brineta odmara i uživa u ulozi majke. Međutim, lepa brineta je sada, podelila nove fotografije sa svojim pratiocima, na kojima vidimo kako uživa u sunčanom danu i ... The post Objavila PRVE FOTOGRAFIJE POSLE POROĐAJA i svi su u neverici gledali u NJENO TELO! (foto) appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

"Gde ti je stomak?": Ana Ivanović objavila fotografije posle porođaja, fanovi u šoku FOTO

Izvor: B92, 06.Sep.2019

Ana Ivanović pokazala je vitku figuru ubrzo nakon drugog porođaja...Ana je pre nedelju dana rodila drugog sina, a sada je na Instagramu objavila prve fotografije nakon drugog porođaja. Bivša teniserka oduvek je bila poznata po vitkoj liniji, a obožavatelji ne mogu da veruju koliko je mršava s obzirom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.