ODUŠEVILI porodičnim detaljima! Ana Bastijanu za doručak sprema ovo SRPSKO JELO, a nasmejaće vas koja mu je OMILJENA SRPSKA REČ

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2023, 22:10

ODUŠEVILI porodičnim detaljima! Ana Bastijanu za doručak sprema ovo SRPSKO JELO, a nasmejaće vas koja mu je OMILJENA SRPSKA REČ

Predivna vest i zaista klip koji pokazuje kakvim vrednosima treba težiti.

Bivša srpska teniserka Ana Ivanović ostvarila se ponovo kao majka, a na svet je nedavno donela trećeg sina.

Ponosni roditelji, Bastijan Švajnštajger i Ana Ivanović objavili su prvi snimak deteta. 

Objava je vrlo brzo dobila veliki broj lajkova, a zaista ima i zbog čega.

Hello world! Our hearts are full of love 🤍 @BSchweinsteiger pic. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << twitter.com/5S7JDgplKt

Ana Ivanovic (@anaivanovic) May 9, 2023

Nemačka fudbalska legenda Bastijan Švajnštajger odgovarao je na pitanja svojih fanova na Instagramu povodom pređene granice od 13 miliona "pratilaca na ovoj društvenoj mreži.

Ono što je ipak najzanimljivije bilo njegovim fanovima u Srbiji došlo je na kraju. Omiljena srpske reči su mu "ajde" i "zet", a za omiljeno jelo je možda i izneadio, ali to većina ljudi obožava.

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

- Omiljeno jelo koje od Ane tražim da mi često priprema ujutru su prženice - rekao je Bastijan Švajnštajger na dobrom srpskom jeziku.

A post shared by Bastian Schweinsteiger (@bastianschweinsteiger)

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger uživaju u porodičnoj oazi u Austriji, a koliko su su srećni u skladnom braku, govore i njihove zajedničke fotografije na kojima izgledaju zaljubljeno kao prvog dana. Iz ljubavi rodila su se i dva sina, a o svom privatnom životu retko kada pričaju javno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.