Nova pobeda Ane Ivanović za polufinale u Sofiji

Izvor: Politika, 31.Okt.2013, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova pobeda Ane Ivanović za polufinale u Sofiji

SOFIJA – Srpska teniserka Ana Ivanović obezbedila je plasman u polufinale WTA turnira šampionki u Sofiji pošto je večeras u drugom kolu B grupe savladala Australijanku Samantu Stosur sa 2:1 u setovima - 6:2, 5:7, 6:2.

To je druga pobeda Ivanovićeve na turniru, nakon što je u utorak nadigrala Bugarku Cvetanu Pironkovu (6:0, 6:2), a u poslednjem kolu B grupe sutra igra protiv Ruskinje Jelene Vesnine.

Sedmi međusobni okršaj Srpkinje i Australijanke većim >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << delom protekao je u ravnopravnoj borbi, a Ivanovićeva je do uspeha došla nakon mnogo bolje i sigurnije igre u odlučujućem trećem setu.

Presudio je četvrti gem, kada je srpska teniserka brejkom povela sa 3:1, potom i sa 5:2, pa je rutinski okončala skoro dva sata dugu borbu i ostvarila treću pobedu nad Stosur, trenutno 19. na WTA listi.

Turnir u glavnom gradu Bugarske igra se za nagradni fond od 750.000 dolara.

Tanjug

objavljeno: 31.10.2013.
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ana pobedila Stosur i obezbedila polufinale u Sofiji!

Izvor: Telegraf.rs, 31.Okt.2013

U drugom meču u grupi Ivanovićeva dominirala u prvom i trećem setu i sa 6:2, 5:7, 6:2 savladala Australijanku, što joj je kolo pre kraja obezbedilo prolaz dalje

Nastavak na Telegraf.rs...

Ana pobedila i Stosurovu i prošla u polufinale

Izvor: Dzungla.org, 31.Okt.2013

Srpska teniserka Ana Ivanović obezbedila je plasman u polufinale WTA turnira šampionki u Sofiji pošto je večeras u drugom kolu B grupe savladala Australijanku Samantu Stosur sa 2:1 u setovima – 6:2, 5:7, 6:2.To je druga pobeda Ivanovićeve na turniru, nakon što je u utorak nadigrala Bugarku...

Nastavak na Dzungla.org...

SOFIJA: Ana izgubila dobijeno, ali je u polufinalu

Izvor: Mondo, 01.Nov.2013, 18:12

Srpska teniserka u odlučujućem, trećem setu, vodila 5:2 protiv Elene Vesnine, ali je izgubila meč. Zbog osvojenog..

Nastavak na Mondo...

Vesnina bolja od Ane u Sofiji

Izvor: NaDlanu.com, 01.Nov.2013

Srpska teniserka Ana Ivanović poražena je od Elene Vesnine u trećem meču grupe B 'utešnog' završnog turnira u Sofiji - 2:1 (6:4, 3:6, 7:6(1))...Ana Ivanović je još pre meča sa Vesninom izborila plasman u polufinale. Meč je trajao nešto manje od dva sata.Ana je u prva dva kola pobedila Bugarku...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.