NOVOGODIŠNJi KOLAČIĆi po receptu Ane Ivanović: Teniserka je BRZO napravila fantastičnu poslasticu

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Dec.2021, 22:15

NOVOGODIŠNJi KOLAČIĆi po receptu Ane Ivanović: Teniserka je BRZO napravila fantastičnu poslasticu

Ana Ivanović često sa pratiocima na Instagramu deli fotografije iz privatnog života, a ovog puta je podelila zanimjiv recept

U domu Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera već sada se oseća praznična euforija, a ponosni roditelji trude se da novogodišnje i božićne praznike učine posebnim za svoje dečake.

Ovoga puta mama i tata izabrali su i okitili jelku, a pažljivo biraju poklone >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koje će njihovi sinovi otvarati 31. u ponoć.

Pored toga što su se potrudili oko dekoracije, Ana je pripremila omiljene novogodišnje kolačiće za svoju porodicu, a recept je podelila sa svojim pratiocima na Instagram profilu.

- Pratite ovaj neverovatni recept za „božićno drvce slatkiš“ korak po korak i javite mi da li ste uživali u njemu koliko i moja porodica i ja - napisala je Ana.

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Sastojci:

Uputstva:

Zagrejte rernu na 180C. Mešajte bananu, mleko, tahini, sok od jabuke, med i vaniliju dok ne postane veoma glatka smesa.

Dodajte preostale sastojke osim zobi i ručno umutite. U mikseru umutite zob dok ne postane brašno, dodajte u smesu i dobro izmešajte. Sipajte testo u željene oblike božićnih kolačića na pleh namazan puterom. Pecite oko 25 minuta, pa ostavite da odstoji i ohladi van rerne. Pospite ih šećerom u prahu i uživajte!
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.