NAPOKON LEPE VESTI DANAS! Ana i Švajni dobili TREĆE DETE, čestitke se samo nižu - svi se pitaju samo jedno!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2023, 17:00

NAPOKON LEPE VESTI DANAS! Ana i Švajni dobili TREĆE DETE, čestitke se samo nižu - svi se pitaju samo jedno!

Svetla tačka u današnjem danu.

Nekada prvi reket sveta u kategoriji žena, proslavljena srpska teniserka Ana Ivanović, porodila se i na svet donela treće dete.

Porodica koju su do sada činila njena dva sina, suprug Bastijan Švajnštajger, inače proslavljeni fudbaler i reprezentativac Nemačke, i ona, od danas je bogatija za još jednog dečaka.

Mnoge već sada zanima na koga beba liči, kako se zove, ali i svaki drugi detalj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << budući da je reč o bebi poznatih roditelja. To nam preostaje da vidimo u narednom periodu, a ako je sudeći prema prva dva sina Leonu i Luki, velika je verovatnoća da će novorođenče ličiti na tatu Švajnštajgera.

Podsetimo, ovaj sportski par je u braku od 2016. godine.

Luku su dobili 2018. godine, a Leona svega godinu dana kasnije, odbnosno 2019. godine.
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović,   Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ANA IVANOVIĆ SE PORODILA: Bastijan Švajštajger po treći put postao otac!

Izvor: HotSport.rs, 06.Maj.2023

Lepe vesti iz doma slavne srpske teniserke Prema najnovijim informacijama iz srpskih medija, čuvena srpska teniserka i nekadašnja svetska broj jedan Ana Ivanović se porodila. Ona je na svet donela još jednog dečaka, odnosno trećeg sina iz braka sa slavnim nemačkim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom....

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.