Kraj sportske karijere: Ana Ivanović se oprostila od tenisa! Evo čime će se sada baviti! (video)

Izvor: Scandal.rs, 28.Dec.2016, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraj sportske karijere: Ana Ivanović se oprostila od tenisa! Evo čime će se sada baviti! (video)

Ana Ivanović najavila je juče da će danas svojim fanovima saopštiti veoma važnu vest, a mnogi su u iščekivanju novosti nagađali da je srpska teniserka u blagoslovenom stanju.

Lepa teniserka je, međutim, za svoju vernu publiku imala sasvim drugačije iznenađenje, te je vidno uzbuđena Ana na Fejsbuku saopštila da se oprašta od tenisa:

“Dragi moji fanovi htela sam prvo vama da >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << saopštim ovu vest, zato što mislim da to zašlužujete. A ono što hoću da vam kažem je da se opraštam od tenisa! Kod svakog sportiste dođe vreme kada shvati da više ne može da daje svoj maksimum, a nakon mnogih povreda koje sam imala tokom godina verujem da ja više ne mogu da pružim svoj. Teška odluka, ali ima dosta razloga za slavlje. Igram tenis od pete godine, kada sam videla Moniku Seleš na televiziji. Roditelji su mi pružili puno podrške, a svojevremeno sam bila prva na svetu. Šta dalje? Biću ambasador sporta, baviću se modom i lepotom i ko zna šta me još čeka. Budite pozitivni! Hvala vam na podršci”, napisala je Ana.

Iako mnogi nisu oduševljeni njenom odlukom, komentari podrške i lepe želje, sada bivšoj teniserki, stigli su u velikom broju.
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović,   Tenis

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kraj sportske karijere: Ana Ivanović se oprostila od tenisa! Evo čime će se sada baviti! (video)

Izvor: Svet, 28.Dec.2016

Ana Ivanović najavila je juče da će danas svojim fanovima saopštiti veoma važnu vest, a mnogi su u iščekivanju novosti nagađali da je srpska teniserka u blagoslovenom stanju.. Lepa teniserka je, međutim, za svoju vernu publiku imala sasvim drugačije iznenađenje, te je vidno uzbuđena Ana na...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.