Izvor: Kurir, 07.Jun.2008, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koštunica čestitao Ivanović osvajanje Rolan Garosa

BEOGRAD, 7. juna (Tanjug) - Predsednik Vlade Srbije Vojislav Koštunica čestitao je srpskoj teniserki Ani Ivanović osvajanje Rolan Garosa. "Ana, hvala za pobedu kojom se Srbija ponosi. Vi ste prvi i najbolji na svetu", istakao je Koštunica u čestici Ivanovićevoj. Predsednik Vlade Srbije istovremeno je čestitao srpskim teniserima Jeleni Janković i Novaku Đokoviću veliki uspeh koji su postigli učešćem na polufinalu turnira Rolan Garos, čime su, kako je naveo, "predstavili svoju zemlju na najbolji način".
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović,   Novak Đoković,   Vojislav Koštunica

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Tadić, Koštunica i Đelić čestitali Ani Ivanović

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jun.2008, 12:37

BEOGRAD - Srpski zvaničnici čestitali su danas Ani Ivanović osvajanje Rolan Garosa i plasman na prvo mesto VTA liste...Predsednik Srbije Boris Tadić istakao je da je Ana Ivanović igrom i ponašanjem dostojno reprezentovala Srbiju i silno obradovala naciju..."Pokazali ste da u budućnosti od...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.