Koštala je 45.000 evra: Evo kako izgleda burma Ane Ivanović! (foto)

Izvor: Svet, 07.Okt.2016, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koštala je 45.000 evra: Evo kako izgleda burma Ane Ivanović! (foto)

Ana Ivanović ove godine udala se za svog dugogodišnjeg partnera Bastijana Švajnštajgera.
Kako su tada pisali nemački mediji, burme kojima su se Ana i Bastijan zavetovali jedno drugom na dan venčanja kupljene su u “Tifaniju”, juvelirskoj kući čiji je nemački fudbaler veliki obožavalac.
Gospođa Švajnštajger dobila pasoš: Ana i zvanično postala Nemica
I dijamantski verenički prsten >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << bio je kupljen u ovoj kući i koštao je 60.000 evra.

Venčana burma, koja je takođe optočena dijamantima, koštala je, neverovatnih 45.000 evra, dok je Švajnštajger za sebe uzao klasičnu mušku burmu, koja je koštala oko 5.000 evra, piše nemački magazin “Gala”.
A ako ste se pitali kako izgledaju Anina burma i verenički prsten, više nema tajni.
Lepa teniserka je na svoj Instagram postavila fotku na kojoj se lepo vide i jedan i drugi prsten.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Koštala je 45.000 evra: Evo kako izgleda burma Ane Ivanović! (foto)

Izvor: Scandal.rs, 07.Okt.2016

Ana Ivanović ove godine udala se za svog dugogodišnjeg partnera Bastijana Švajnštajgera...Kako su tada pisali nemački mediji, burme kojima su se Ana i Bastijan zavetovali jedno drugom na dan venčanja kupljene su u “Tifaniju”, juvelirskoj kući čiji je nemački fudbaler veliki obožavalac...Gospođa...

Nastavak na Scandal.rs...

Ana i Bastijan za burme dali 50.000 evra

Izvor: Večernje novosti, 08.Okt.2016, 09:51

Srpska teniserka Ana Ivanović i nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger nisu štedeli na venčanju SRPSKA teniserka Ana Ivanović i nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger, koji su sudbonosno "da" izgovorili letos u Veneciji, nisu žalili novac za venčanje, pa se nije štedelo...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.