Klajsters izbacila Anu sa US Opena

Izvor: Vesti-online.com, 05.Sep.2010, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klajsters izbacila Anu sa US Opena

Srpska teniserka Ana Ivanović nije uspela da se plasira u četvrtfinale US Opena u Njujorku, pošto je za manje od jednog sata ubedljivo poražena od Kim Klajsters.

Ivanovićeva je danas poražena od aktuelne šampionke Otvorenog prvenstva Amerike u tenisu, Belgijanke Kim Klajsters rezultatom 2:0, po setovima 6:2, 6:1.

Srpkinja i Belgijanka odigrale su ravnopravan duel samo u prvih pet gemova posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << čega je Klajsters preuzela inicijativu i prosto počistila sa terena Ivanovićevu.

Posle rezultata 3:2 u prvom setu, ostatak meča protekao je potpuno u znaku Belgijanke koja je bila nemilosrdna prema Srpkinji. Uzela je Belgijanka narednih sedam gemova i povela sa 6:2 i 4:0.

Ana je uspela da vrati jedan "brejk" i smanji na 4:1, ali to je bilo sve što je učinila na ovom meču, pošto je Klajstersova ponovo podigla nivo igre i sa dva vezana gema rešila duel u svoju korist za sat vremena igre.

Ovo je bio četvrti medđusobni duel srpske i belgijske teniserke, a treći trijumf Klajstersove. Prethodno su se sastale u polufinalu Sinsinatija kada je Ana predala duel zbog povrede stopala.

Klajsters će u četvrtfinalu igrati protiv pobednice meča Samanta Stosur (5) - Elena Dementijeva (12).
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.