Kad je MODA u pitanju, ona NE MOŽE da pogreši: Omiljene sandale Ane Ivanović koje nikada NE IZLAZE IZ MODE

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2021, 17:31

Kad je MODA u pitanju, ona NE MOŽE da pogreši: Omiljene sandale Ane Ivanović koje nikada NE IZLAZE IZ MODE

Ove sezone i dalje su u trendu praktične i jednostavne sandale neutralnih boja.

Naša najbolje teniserka Ana Ivanović već godinama neguje sofisticiran, nenametljiv stil. Njena besprekorno vitka figura može da iznese sve modne kombinacije, ali ona se uvek opredeljuje za svedenost.

Ipak, ono od čega gotovo nikada ne odstupa kada su u pitanju večernji, ali i dnevni izlasci su visoke potpetice, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a najviše voli sandale.

Ove sezone i dalje su u trendu praktične i jednostavne sandale neutralnih boja, a po rečima stilista, podjednako dobro se uklapaju uz klasičan i ležeran stil odevanja, uz sako i pantalone, kao i uz haljine i uz njene omiljene suknje.

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Sve to odlično zna i nekadašnja teniserka Ana Ivanović koja se pripremila za tople letnje dane.

Supruga Bastijana Švajnštajgera je na društvenim mrežama podelila fotku na kojoj je u klasičnim krem sandalama sa dva kaiša koji odišu elegancijom i ženstvenošću kakvom Ana Ivanović i pleni.

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Naša teniserka Ana Ivanović je uvek "imala oko" za vrhunsku modu, pa je tako i ovaj put prošetala u sandalama koje će zauvek imati status klasika koji svaka žena mora da ima u svom ormanu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.