JJ: Meč protiv Ane kao svaki drugi

Izvor: B92, Beta, 12.Maj.2010, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JJ: Meč protiv Ane kao svaki drugi

Srpska teniserka Jelena Janković izjavila je posle pobede protiv Ane Ivanović da na mečeve protiv zemljakinje gleda kao i na svaki drugi duel.

"To je meč baš kao i svaki drugi, toliko sam duela odigrala proteklih godina. Možda je na početku naših karijera bilo drugačije, ali sada samo želim da pružim dobru partiju", rekla je Jankovićeva >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << novinarima u Madridu posle pobede sa 4:6, 6:4, 6:1.

"Znam da danas nisam odigrala baš najbolje, ali to se nije moglo ni očekivati nakon napornog turnira u Rimu. Najvažnije je da sam pobedila i da budem spremna za sutrašnji meč", zaključila je Jankovićeva.

Ona je u sredu zabeležila treću pobedu u devetom meču protiv Ivanovićeve.

Jankovićevu, koja je postavljena za sedmog nosioca na turniru u Madridu, u trećem kolu očekuje duel protiv Anabele Medine Gariges iz Španije.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.