Ivanovićeva snimila pesmu „Uragan Ana“

Izvor: S media, 12.Avg.2010, 10:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanovićeva snimila pesmu „Uragan Ana“

I Ana Ivanović je kao i Novak Đoković odlučila da se oproba u muzičkim vodama i nedavno je sa kanadskim hiphoperom Filipom Filipijem, inače rođenim Beograđaninom, snimila numeru „Hurricane Ana“ („Uragan Ana“).

Bilo je samo pitanje vremena kada će Ivanovićeva napraviti svoj muzički debi jer u skoro svakom intervjuu naglašava >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << koliko voli muziku kao i da često tokom meča u sebi pevuši neku melodiju. Kako kaže, to joj pomaže da se bolje koncentriše na događaje na terenu.

Pesma „Hurricane Ana“ je urađena u standardnom hip-hop maniru (čak je korišćen i čuveni sempl disanja iz numere „Tour de France“ benda „Kraftwerk“), a osim Ivanovićeve, gost u numeri je Koli Badz. Inače, refren ove numere glasi:

„Trebalo bi da po njoj nazovu uragan, tajfun, planinu u Africi, monsun...“.

Inače, Filip Filipi je rođen 1986. u Beogradu, a do osme godine živeo je u Korenici u Lici, odakle se njegova porodica preselila u Kanadu. Kako se navodi u njegovoj zvaničnoj biografiji, Filipi se posvetio muzici nakon što je zbog povrede prestao da se bavi košarkom (svojevremeno je imao pozive brojnih univerzitetskih ekipa).

Filip je muzičku karijeru započeo 2005, a već naredne godine je dobio priliku da nastupi na koncertu američkog hiphopera Gejma u Vankuveru. Filipi ima i svoju izdavačku kuću „1389“ i modnu liniju „Cartel Argentina“. Nakon što je postao velika zvezda kanadske andergraund hip-hop scene, dobio je ponude američkih producentskih kuća „So So Def“ i „Rap-A-Lot“, ali je odbio da potpiše ugovor sa njima uz obrazloženje da se muzika koju oni forsiraju ne uklapa u njegov muzički stil.

Numera „Hurricane Ana“ se nalazi na novom Filipijevom izdanju „Design And Origin Of Stars“, a zanimljivo je da ovo nije prvi put da talentovani hiphoper sarađuje sa našim sportistima, a pre nekoliko godina na izdanju „Vijetnam“ specijalni gost bio je košarkaš Aleksandar Pavlović. Izvor: Blic

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.