Ivanovićeva protiv bola i Cetkovske

Izvor: Politika, 31.Avg.2011, 23:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanovićeva protiv bola i Cetkovske

Od izveštača „Žurnala”

Njujork –Pobedila je Ana Ivanović Ruskinju Pervak, ali i bol zbog smrtnog slučaja u porodici. Srpkinji je pre neki dan preminuo deda. Uspela je da pronađe snage i slavi 6:4, 6:2. Pred osmi gem drugog seta je čak zatražila pomoć fizioterapeuta. Na sreću nije bilo ništa ozbiljno.

– Pobedu posvećujem dedi. Znam da bi mu bilo drago. Veoma mi je teško, ali život ide dalje – sa suzama u očima rekla je Ana.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Politika <<
Ivanovićeva je tokom meča kuburila sa servisom i imala samo 36 odsto ubačenog prvog servisa. Već na startu meča je izgubila svoj servis, ali su jojdva vezana brejka u osmom i desetom gemu donela prvi set. U nastavku meča delovala je bolje i rutinski privela meč kraju, sa 19 vinera i 33 greške.

Njen naredni rival je Čehinja Cetkovska, sa kojom ima skor 1:1.

V. T.

objavljeno: 01.09.2011.

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.