Ana rutinski do drugog kola US opena

Izvor: Blic, 31.Avg.2011, 00:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana rutinski do drugog kola US opena

Ana Ivanović je pronašla put do drugog kola US opena nakon rutinske pobede nad Ksenijom Pervak - 6:4, 6:2.

Ana je njen meč trebalo da igra na stadionu Grendstend, ali je nakon prerano završenog duela Novaka Đokovića i Konora Nilanda, premešten na centralni teren "Artur Eš".

To je možda i uticalo na srpsku teniserku koja nije najbolje ušla u meč i dozvolila talentovanoj Ruskinji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da otvori susret brejkom. Ipak, stabilizovala je Ivanovićeva igru i u osmom gemu je izborila izjednačenje (4:4), a zatim i iskoristila prvu set loptu na servis protivnice - 6:4.

Srpska teniserka je odmah na startu drugog seta došla do brejka prednosti koji je kasnije i duplirala za vođstvo od 5:1. Ipak, mali pad koncentracije privremeno je odložio pobedu pošto je Pervak uzvratila i smanjila na 5:2, ali je Ana novim brejkom okončala meč posle osamdeset minuta igre - 6:2.

Ivanovićeva će u drugom kolu igrati protiv bolje iz meča Jevgenije Rodine i Petre Cetkovske.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sigurna Ana

Izvor: RTS, 31.Avg.2011

Ana prebrodila prvu prepreku na Otvorenom prvenstvu Amerike. Ana Ivanović je savladala Ruskinju Kseniju Pervak sa 2:0. U narednoj rundi takmičenja naša teniserka će igrati sa popednicom meča između Ruskinje Evgenije Rodine i Čehinje Petre Cvetkovske...Ivanovićeva je loše ušla u meč, ipak se...

Nastavak na RTS...

Emocije: Anina pobeda za deku, golfer ponovo na tribinama

Izvor: Blic, 31.Avg.2011

Ana Ivanović se dobrom igrom izborila za pobedu nad Ksenijom Pervak od 6:4, 6:2 u prvom kolu US opena, a trijumf nad Ruskinjom za srpsku teniserku bio je od posebne emotivne važnosti...Nakon ovog trijumfa Ana je u suzama govorila o svom sada već pokojnom deki Milovanu Ivanoviću, koji je u subotu...

Nastavak na Blic...

Anina velika pobeda...

Izvor: Sportske.net, 31.Avg.2011

Ana Ivanović uspela je da, posle početnih problema u prvom meču US Opena, ipak ostvari pobedu i plasira se u drugo kolo pomenutog turnira. Ipak, meč koji je trebalo da bude rutinski, ima iza sebe određenu težinu za našu teniserku.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.