ANA “POLETELA” POSLE PREOKRETA U PRVOM SETU

Izvor: Kurir, 31.Avg.2011, 01:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANA “POLETELA” POSLE PREOKRETA U PRVOM SETU

BEOGRAD – Jeleni Janković se u drugom kolu US opena pridružila i Ana Ivanović koja je posle dva seta pobedila 20-godišnju Kseniju Pervak.

Ivanovićeva je do pobede stigla posle odlične igre u finišu prvog seta koji je dobrim delom tekao u znaku mlade Ruskinje.

Pervak je brzo stekla brejk i vodila je sa 2:0 i 3:1, da bi Ana uzvratila pri rezultatu 4:3 kada je vezala šest gemova. Ivanovićeva >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je osim dobijenog prvog seta stekla sasvim dovoljnu zalihu u drugom u kome je povela sa 3:0.

Pervak je na kratko uspela da ostane u meču kada je uzela brejk u sedmom gemu i smanjila na 5:2, ali se Ana odmah revanširala oduzimanjem servisa što joj je posle nešto više od 70 minuta donelo plasman u drugo kolo – 6:4, 6:2.

Ivanovićeva će u nastavku turnira igrati za plasman u treće kolo sa boljom iz duela Petra Cetkovska – Jevgenija Rodionova.

Ana je sa Čehinjom Cetkovskom do sada odigrala dva meča, a dobro je zapamtila na ovogodišnjem Vimbldonu kada je 32. teniserka sveta slavila sa 2:0, dok protiv Ruskinje koja zauzima 83. mesto na WTA listi do sada nije imala priliku da igra.
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.