Izvor: Sportski Žurnal, 19.Apr.2013, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanović i Bartel otvaraju duel Srbije i Nemačke

Duel ženskih teniskih reprezentacija Nemačke i Srbije u plej-ofu Svetske grupe Fed kupa počeće mečom između Mone Bartel i Ane Ivanović, odlučeno je žrebom u Štutgartu.
(FOTO: AP)
Bartel i Ivanović počeće meč sutra od 14 sati, a nakon tog na teren će izaći Angelika Kerber i Bojana Jovanovski.
Drugog dana takmičenja, u nedelju od 11 sati na programu su mečevi KerberIvanović i Bartel >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << – Jovanovski, a zatim i dubl u kome će se sastati Sabine Lisicki/Ana Lena Gronefeld i Vesna Dolonc/Aleksandra Krunić.
Duel Nemačke i Srbije igra se u „Porše Areni” u Štutgartu, a opstanak u Svetskoj grupi izboriće reprezentacija koja ostvari tri pobede.
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

FED: Ana i Bartel prve na terenu

Izvor: B92, 19.Apr.2013

Duel reprezentacija Nemačke i Srbije u plej-ofu Svetske grupe Fed kupa počeće mečom između Mone Bartel i Ane Ivanović, odlučeno je žrebom u Štutgartu...Bartel i Ivanovićeva počeće meč u subotu od 14 sati, a posle toga na teren će izaći Anđelika Kerber i Bojana Jovanovski...Drugog dana...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.