Izvor: Press, 10.Okt.2015, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanović bez finala u Pekingu

Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović, nije uspela da se plasira u finale WTA turnira u Pekingu, pošto je danas u prvom polufinalu izgubila od Švajcarkinje Timee Bačinski sa 5:7, 6:4, 6:1.
       Ivanović je dobro ušla u meč, osvojila je prvi set - istina posle veikih oscilacija, ali joj je potom naglo pala koncentracija, povećala >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je broj grešaka, što je protivnica iskoristila i došla do pobede. Bačinski u meču za titulu igra protiv pobednice drugog polufinala u kojem se sastaju Poljakinja Agnješka Radvanska i Garbinje Muguruza iz Španije. Nagradni fond turnira u Pekingu iznosi 4.749.040 dolara. Pobednici će pripasti 975.505 dolara i 1.000 WTA bodova, a poražena dobija 487.161 dolara i 650 bodova.
Foto Tanjug/M.Jelesijević, arhiva



Pogledaj vesti o: Ana Ivanović

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.