Ivanović: Veoma sam razočarana zbog poraza

Izvor: RTS, 01.Sep.2015, 09:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanović: Veoma sam razočarana zbog poraza

Najbolje rangirana srpska teniserka Ana Ivanović rekla je da je veoma razočarana zbog poraza već na startu Otvorenog prvenstva SAD u Njujorku. Anu je, posle tri seta igre, sa turnira eliminisala Dominika Cibulkova.
U meču 1. kola poslednjeg gren slema sezone Ivanovićeva >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je izgubila od Slovakinje Dominike Cibulkove, 30. na VTA listi, u tri seta - 6:3, 3:6, 6:3.

"Ovaj poraz svakako je veoma razočaravajući. Meč je bio težak, ali osećala sam da imam dobru pripremu za ovogodišnji US Open", izjavila je sedma teniserka sveta posle meča.
Ona je poklekla posle dva sata borbe protiv raspoložene Cibulkove, ponajviše zbog nervoze i uobičajenog manjka samopouzdanja.
"Mislila sam da sam unapredila igru, naporno sam trenirala poslednjih meseci. Zato je sve ovo tako razočaravajuće. Moram samo da nastavim da radim", poručila je Ivanovićeva.
Pogledaj vesti o: Nju Jork,   US Open

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Razočaranje!

Izvor: Vesti-online.com, 01.Sep.2015

Najbolje rangirana srpska teniserka Ana Ivanović rekla je da je veoma razočarana zbog poraza već na startu Otvorenog prvenstva SAD u Njujorku...U meču 1. kola poslednjeg gren slema sezone Ivanovićeva je izgubila od Slovakinje Dominike Cibulkove, 30. na WTA listi, u tri seta - 6:3, 3:6, 6:3...- Ovaj...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.