Fed kup: Srbija protiv Paragvaja

Izvor: RTS, 18.Apr.2015, 00:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fed kup: Srbija protiv Paragvaja

Duel Srbije i Paragvaja u plej-ofu Svetske grupe B Fed kupa igra se u Novom Sadu. Prva na teren izlazi Aleksandra Krunić protiv Veronike Kapede Rojg. Posle ovog duela sledi meč između Ane Ivanović sa Mersedes Gonzales. Direktan prenos iz Spensa je od 13.00 časova na našem Prvom programu.
Srbija u najjačem sastavu igra protiv Paragvaja i očekuje se da bez većih probleba zabeleži trijumf. Sve naše >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << teniserke su se odazvale pozivu selektora Tatjane Ječmenice. Ipak, Jelena Janković će zbog povrede propustiti prvi dan jer još uvek nije sanirala povredu, čak je neizvesno da li će uopšte igrati. Prvog dana na programu su dva singla , a za srbiju će igrati Aleksandra Krunić i Ana Ivanović.

Prva će na teren Aleksadra Krunić. Ona će pokušati da donese Srbiji prednost u duelu protiv Veronike Kapede Rojg. Susret počinje u 13.00 časova. Posle ovog meča sledi duel Ane Ivanović sa Mersedes Gonzalez.

Drugog dana takmičenja, u nedelju, Ana Ivanović igraće protiv Rojg, a Aleksandra Krunić će odmeriti snage sa Gonzales. Duel će se završiti mečom dublova, ukoliko neka od ekipa ne obezbedi trijumf,a najavljeno je da će igrati Jelena Janković i Ivana Jorović protiv Veronike Kepede Rojg i Monserat Gonzales.

Oba dana, 18. i 19. aprila, mečevi u Spensu počinju u 13 časova. Direktan prenos je na našem Prvom programu.
Tim Srbije čine Ana Ivanović, Jelena Janković, Aleksandra Krunić i Ivana Jorović, a selektor je Tatjana Ječmenica-Jevtić.

Teniserke Paragvaja, Veroniku Kepede Rojg, Monserat Gonzalez, Saru Himenez i Kamilu Đangreko Kampis predvodi selektor Ramon Delgado.

Pogledaj vesti o: Ana Ivanović

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.