FK: Sjajna Ana počistila Kerberovu za 2:1

Izvor: Vesti-online.com, 21.Apr.2013, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FK: Sjajna Ana "počistila" Kerberovu za 2:1

Srpska teniserka Ana Ivanović pobedila je Anđeliku Kerber sa 2:0, po setovima 7:5, 7:5, čime je donela prednost našoj reprezentaciji od 2:1 protiv Nemačke u plej-ofu za opstanak u Svetskoj grupi Fed kupa.

Sjajna igra i velika pobeda Ane Ivanović nad Anđelikom Kerber

 

 

Na teren će uskoro izaći Mona Bartel i Bojana Jovanovski, dok je meč dublova na programu posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ovog meča.

 

Na meču protiv šeste igračice sveta, Ana je pokazala veliku psihološku snagu i lepezu odličnih udaraca, koje Nemica nije mogla sve da pohvata i vrati. Srpkinja je u prvo setu najpre pretrpila brejk, a ptom ga vratila i kad je bilo navažnije pri rezultatu 6:5, ponovo je oduzela servis Kerberovoj, čime je zaključila prvoi set - 7:5.

 

 

U drugom setu Ana je servirala za pobedu pri rezultatu 5:3, ali nije uspela da završi Nemicu propustivši jednu meč loptu, ali je ponovo na sličan način kao i u prvom setu pr rezultatu 6:5, ponovo pritisla Kerberovu i trijumfovala posle 125 minuta igre.

 

Ana Ivanović je prethodnog dana osvojila prvi bod za Srbiju pobedom nad Monom Bartel sa 7:6, 2:6, 6:2, dok je izjednačenje svojoj reprezentaciji donela Anđelika Kerber trijumfom nad Bojanom Jovanovski sa 7:5, 6:2.
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sjajna Ana "počistila" Kerberovu za 2:1

Izvor: Vesti-online.com, 21.Apr.2013

Srpska teniserka Ana Ivanović pobedila je Anđeliku Kerber sa 2:0, po setovima 7:5, 7:5, čime je donela prednost našoj reprezentaciji od 2:1 protiv Nemačke u plej-ofu za opstanak u Svetskoj grupi Fed kupa...Na teren će uskoro izaći Mona Bartel i Bojana Jovanovski, dok je meč dublova na programu...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.