FED kup: Rumunija – Srbija 1:0

Izvor: NTV.rs, 20.Apr.2014, 01:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FED kup: Rumunija – Srbija 1:0

Fed kup selekcija Rumunije povela je protiv Srbije sa 1 : 0 u meču baraža za opstanak u Svetskoj B grupi , pošto je Sorana Kirstea pobedila Anu Ivanović sa 2:1 posle jednog sata i 45 mnuta igre. Po setovima 3 : 6, 6 : 1, 6 : 2. Ovakav epilog nije nagoveštavao prvi set, u kome je Ana bila neupordivo bolji rival. Međutim u naredna dva seta sledi neverovatan pad u igri naše teniserke, što Kirstea koristi i uz hrabriji pristup preuzima konce igre u svoje ruke i na kraju stiže do zaslužene pobede. U drugom meču sastale su se Bojana Jovanovski i Simona Halep. On je pri rezultatu 3 : 1 za Rumunku u prvom setu prekinut zbog kiše i biće nastavljan u nedelju.
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović,   Tenis

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fed kup: Ana vratila nadu, Bojana na potezu!

Izvor: Vesti-online.com, 20.Apr.2014

Prvi reket našeg nacionalnog tima, a 12. teniserka sveta, bila je bolja od najbolje plasirane Rumunke, koja je na petom mestu WTA liste. .. Ana Ivanović  ..Ana Ivanović je savladala Simonu Halep rezultatom 6:3, 7:6 (7:2) posle 79 minuta igre, pa je tako Srbija smanjila zaostatak u duelu protiv Rumunije...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.