Fed kup: Ana poražena od Kirstee, Rumunija vodi

Izvor: RTS, 19.Apr.2014, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fed kup: Ana poražena od Kirstee, Rumunija vodi

Ženska reprezentacija Rumunije povela je sa 1:0 u meču za opstanak u Svetskoj B grupi Fed kupa. Vodeći poen Rumunkama donela je Sorana Kirstea savladavši u Anu Ivanović sa 2:1 u setovima - 3:6, 6:1, 6:2. U drugom singl meču igraju Simona Halep i Bojana Jovanovski. Direktan prenos možeta pratiti na našem Prvom programu.

12.59 - Kraj meča. Naša teniserka poražena je u tećem odlučujućem setu sa 6:2 pa je tako Rumunija povela sa 1:0. Sledi kratka pauza nakon koje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sledi meč između Bojane Jovanovski i Simone Halep.    

12.22 - Više nego ubedljivo Kirstea dobija drugi set 6:1 i izjednačuje rezultat na 1:1.  

11.54 - Ana Ivanović je dobila prvi set sa 6:3 za 44 minuta igre. Naša teniserka je iskoristila obe brejk lopte u prvom delu igre i zasluženo dobila set.  

11.10 - U Bukureštu počeo prvi duel za opstank u Svetskoj grupi B Fed kupa između Ane Ivanović i Sorane Kirstee. 

Duel ženskih teniskih reprezentacija Rumunije i Srbije u baražu za opstanak u Svetskoj B grupi Fed kupa počeće mečom između Sorane Krstee i Ane Ivanović, a nakon ovog meča na teren će izaći Simona Halep i Bojana Jovanovski (direktan prenos RTS1).

Drugog dana takmičenja, u nedelju od 11 sati na programu su mečevi Halep - Ivanović i Krstea - Jovanovska, a zatim i dubl u kome će se sastati Irina Kamelija Begu/Monika Nikuleski i Jovana Jakšić/Nina Stojanović.

Opstanak u Svetskoj B grupi izboriće reprezentacija koja ostvari tri pobede, dok će poraženi sledeće godine igrati u Prvoj grupi Evro-afričke zone.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FED Kup - Ana prokockala vođstvo, Rumunija povela!

Izvor: Sportske.net, 19.Apr.2014

Nakon prvog meča u FED Kup okršaju Rumunije i Srbije, domaća selekcija povela je sa 1:0 zahvaljujući trijumfu Sorane Kirstee nad Anom Ivanović.

Nastavak na Sportske.net...

Ana Ivanović izgubila, Rumunija vodi 1:0

Izvor: Sportski Žurnal, 19.Apr.2014

Reprezentacija Rumunije povela je 1:0 protiv Srbije u baražu za opstanak u Svetskoj B grupi Fed kupa.. (FOTO: TSS). Ana Ivanović je u Bukureštu izgubila od Sorane Kirstee sa 2:1 – 3:6, 6:1, 6:2.. Prvi reket Srbije razočarala je prikazanom igrom, a nakon poraza Ivanovićeve u startnom duelu srpskoj...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Fed kup: Rumunija vodi, Bojana na Terenu

Izvor: RTS, 19.Apr.2014

Ženska reprezentacija Rumunije povela je sa 1:0 u meču za opstanak u Svetskoj B grupi Fed kupa. Vodeći poen Rumunkama donela je Sorana Kirstea savladavši u Anu Ivanović sa 2:1 u setovima - 3:6, 6:1, 6:2. U drugom singl meču igraju Simona Halep i Bojana Jovanovski. Direktan prenos možeta pratiti...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.