Izvor: Piplmetar.rs, 09.Okt.2017, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA LI JE ANA IVANOVIĆ STVARNO TRUDNA? Evo najnovije fotke, procenite sami

Danima se u medijima spekuliše o tome da li je Ana Ivanović stvarno trudna, ali Piplmetar ide korak dalje.
Naša teniserka Ana Ivanović već nekoliko meseci je u drugom stanju. Barem tako tvrde mnogi inostrani mediji. Iako se ona povodom toga nije izjašnjavala, mnogi prognoziraju da će beba stići u februaru sledeće godine.
Pre nego što vam pokažemo šta jede Ana Ivanović, pogledajte sliku.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << /> DA LI JE ANA IVANOVIĆ TRUDNA? A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on Oct 6, 2017 at 11:31am PDT

Šta vi mislite?
Poznata teniserka i te kako vodi računa šta unosi od svoj organizam od hrane. I pre je brinula o namirnicama koje koristi, ali se čini da sada za pravilnu ishranu ima i dobar razlog.
Opsednuta sam ovim doručkom. Ovsena kaša sa mačom (zeleni čaj) i proteinima, potopljenim u seme konoplje sa različitim maslacem“, napisala je Ana uz fotografiju koju je postavila na društvenim mrežama. Mnogima sa našeg podneblja će ovaj meni biti čudan jer nisu upućeni u značaj i energetsku vrednost ovakvih namirnica koje Ana i te kako pažljivo bira. Njen suprug Bastijan Švajnštajger je jednom fotografijom tokom prethodnog dana pokrenuo lavinu komentara.

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on Oct 9, 2017 at 6:12am PDT



A post shared by Bastian Schweinsteiger (@bastianschweinsteiger) on Oct 8, 2017 at 2:32pm PDT


Pročitajte ovde zašto Ana Ivanović nije smela da postane majka do 30. godine.
Pratite i ostale najnovije vesti na Piplmetru ovde.
(Piplmetar.rs/Blic)

Pogledaj vesti o: Tenis,   Android

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PADANJE OD SMEHA Nataša Bekvalac u epizodi Dođi na kafu (VIDEO)

Izvor: Piplmetar.rs, 09.Okt.2017

Sećate se gospođe koja je pre nekoliko godina bila zvezda Jutjuba u epizodi „Dođi na kafu“?. Sada je na Instagramu osvanuo sličan snimak Nataše Bekvalac i mi smo se stvarno smejali.. Zanimljivo poređenje.. . Pogledajte:. . A post shared by Nemanja Milošević (@newanja) on Jul 1, 2017 at...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.