BASTIJAN DONEO NAJVAŽNIJU ŽIVOTNU ODLUKU: Poruka Ane Ivanović SLAMA srca!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Okt.2019, 00:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BASTIJAN DONEO NAJVAŽNIJU ŽIVOTNU ODLUKU: Poruka Ane Ivanović SLAMA srca!

Tako je moralo da bude.

Proslavljeni nemački reprezentativac i fudbaler Čikago Fajera odlučio je da na kraju sezone stavi tačku na blistavu igračku karijeru.

Švajnštajger, poslednje tri godine član Čikaga, na čijoj klupi je Veljko Paunović, ovu odluku je obelodanio na svom Instagram profilu, ali i naveo da će po završetku karijere ostati da radi u fudbalu.

"Srpski zet" i suprug najuspešnije bivše srpske teniserke Ane Ivanović izrazio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je zahvalnost svim klubovima za koje je igrao, reprezentaciji Nemačke i porodici.

@BSchweinsteiger has retired from professional soccer. #DankeBasti

📰: https://t.co/XyVgPRdaYx #cf97 pic.twitter.com/r1llWDyODp

— Chicago Fire (@ChicagoFire) October 8, 2019

Podsetimo, Švajni je profesionalnu karijeru počeo sa 18 godina u Bajernu iz Minhena, gde je proveo 13 godina. Sa Bavarcima je osam puta bio šampion Bundeslige, sedam puta je podigao pehar kupa Nemačke, a 2013. je osvojio Ligu šampiona, savladavši velikog rivala Borusiju iz Dortmunda u finalu odigranom na Vembliju.

Trofej je podigao i u dresu Mančester junajteda, na Old Trafordu se zadržao dve sezone i sa Crvenim đavolima osvojio FA kup 2016. godine, da bi zatim usledio prelazak u MLS ligu i potpis za Čikago Fajere.

Congratulations on the amazing career my love @BSchweinsteiger! I can't wait to see what adventure is next in our future with our wonderful little family. I couldn't be more proud today, we love you 👨‍👩‍👦‍👦❤! pic.twitter.com/3nPT47BdyP

Ana Ivanovic (@AnaIvanovic) October 8, 2019

U nacionalnom timu Švajnštajger je igrao od 2004. do 2016. godine, upisavši 121 meč i postigavši 24 gola. Više utakmica od Bastijana za Pancere odigrali su samo Lotar Mateus (150), Miroslav Klose (137) i Lukas Podolski (130). Sa Nemačkom je najveći uspeh postigao osvojivši titulu šampiona sveta na Svetskom prvenstvu u Brazilu pre pet godina.

- Čestitam na neverovatnoj karijeri moja ljubavi! Ne mog da dočekam da vidim koja je sledeća avantura u budućnosti sa našom divnom porodicom. Danas ne mogu da budem ponosnija, volimo te - napisala je Ana Ivanović na društvenim mrežama.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda čileanska novinarka Natalija Mandiola.

☀️❤️⭐️🇨🇱🍷🙌🏻 . . 📸 @nicolas.criss

Објава коју дели Natalia Mandiola Basoalto (@natimandiola) дана 14. Сеп 2019. у 9:52 PDT

Pongámosle onda a la vida, de eso se trata ⭐️🙌🏻 #coronalook @corona_chile . . 📸 @nicolas.criss

Објава коју дели Natalia Mandiola Basoalto (@natimandiola) дана 23. Сеп 2019. у 3:33 PDT

Nuevo look y lo nuevo de @reebokchile 😍 !!! Qué les parece? . . 👸🏽 @colourstudioscl @pau.haircolor

Објава коју дели Natalia Mandiola Basoalto (@natimandiola) дана 7. Сеп 2019. у 5:07 PDT

Recibí pura buena onda este lunes con mi look pastel 💗 así da gusto empezar la semana!! Les dejo un abrazo, que tengan linda noche.

Објава коју дели Natalia Mandiola Basoalto (@natimandiola) дана 26. Авг 2019. у 5:27 PDT

Seré breve, te esperan cosas hermosas, ten actitud y mantén la fe ❤️✨ . . 📸 @nicolas.criss

Објава коју дели Natalia Mandiola Basoalto (@natimandiola) дана 6. Авг 2019. у 7:01 PDT
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.