Ani pripala čast da u nedelju otvori RG na Filipu Šatrijeu, na terenu i Viktor

Izvor: Blic, 25.Maj.2013, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ani pripala čast da u nedelju otvori RG na "Filipu Šatrijeu", na terenu i Viktor

Od šestoro srpskih tenisera koji će se u muškoj i ženskoj konkurenciji naredne dve nedelje takmičiti na drugom Gren slemu, Rolan Garosu u Parizu, na terene će izaći samo Viktor Troicki i Ana Ivanović.

Ani je pripala čast da kao bivša šampionka Rolan Garosa otvori program na glavnom terenu "Filip Šatrije" duelom sa Hrvaticom Petrom Martić.

Nakon Ane će na ovaj teren najveći favorit u ženskoj konkurenciji Serena Vilijams koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << će igrati protiv Ane Tatišvili iz Gruzije, da bi ih sledio Rodžer Federer duelom sa Špancem Pablom Karenom Bustom.

Program na "Filipu Šatrijeu" zatvoriće domaći igrač Mikael Lodra duelom sa Stivom Darsisom iz Belgije.

Viktor će u prvom kolu igrati protiv Amerikanca Džejmsa Blejka a njihov duel biće poslednji na terenu broj dva.

Program počinje u 11 časova a pre Viktora će na terenu broj dva igrati Ilja Marčenko i Kevin Anderson, zatim Nađa Petrova i Monika Puig, pa Viržini Razano i Kler Fojerštajn.

Dakle, tek u ponedeljak gledaćemo na Rolan Garosu i ostale predstavnike u singlu, Novaka Đokovića, Janka Tipsarevića, Jelenu Janković i Bojanu Jovanovski.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović,   Viktor Troicki,   Tenis,   Pariz

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prvog dana na teren izlaze Ivanović i Troicki

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Maj.2013

Organizatori Rolan Garosa saopštili su danas da će prvog dan od srpskih tenisera na teren izaći samo Ana Ivanović i Viktor Troicki.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.