Ana u osmini finala

Izvor: TvojPortal.com, 26.Mar.2012, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana u osmini finala

Tvoj portal
Ana Ivanović pobedila Danijelu Hantuhovu 2:0 i igraće u osmini finala turnira u Majamiju protiv Venus Vilijams.Ana Ivanović je u usponu forme. Nagovestila je to na turniru u Indijan Velsu, a nastavila da potvrđuje u Majamiju.
Odličnom igrom, pogotovo u prvom setu, savladala je Slovakinju Danijelu Hantuhovu - 2:0 (6:2, 7:6) i zakazala duel osmine finala protiv Venus Vilijams (ranije u nedelju uspela je da savlada Aleksandru Voznijak posle velike borbe - >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << 2:1 u setovima).

"Uvek je veliki izazov igrati sa nekom od sesatara Vilijams i znam da će biti teško", izjavila je Ana, koja ima negativan skor sa Venus Vilijams: 1-7.
Duel dve slovenske teniserke, inače, identično obučene (narandžaste haljinice), protekao je u boljoj igri Ane Ivanović, koja je poboljšala skor u međusobnim duelima na 5:2. Mora se priznati i da joj je Hantuhova pomogla. Imala je Slovakinja neke sjajne poteze, ali i seriju početničkih grešaka, kao plod nervoze i žurbe.
Ana, koja će od ponedeljka imati epitet najbolje srpske teniserke, jer će preteći Jelenu Janković, podsetila je u pojedinim delovima ovog meča na onu "staru" Anu od pre četiri godine kada je bila najbolja teniserka sveta.

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.