Ana sa Radvanskom, Janko na Pečnera

Izvor: Danas, 26.Mar.2010, 22:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana sa Radvanskom, Janko na Pečnera

Ana Ivanović i Janko Tipsarević igraće danas svoje mečeve u singl konkurenciji na turniru u Majamiju. Ana će u meču trećeg kola igrati protiv Agnješke Radvanske iz Poljske, koja je postavljena za šestog nosioca, dok će se Janko Tipsarević u drugoj rundi sastati sa Nemcem Filipom Pečnerom.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nalbandijan eliminisao Troickog

Izvor: B92, 27.Mar.2010, 09:25

Posle Novaka Đokovića, i Viktor Troicki eliminisan je sa turnira Masters serije 1000 koji je održava u Majamiju. .. Srpski teniser poražen je u drugom kolu od Argentinca Davida Nalbandijana rezultatom 2:1, po setovima 6:3, 4:6, 6:4 za dva časa i 20 minuta. Jedini preostali predstvanik Srbije u muškom...

Nastavak na B92...

Janko brani čast "musketara", koliko može Ana?

Izvor: Sportske.net, 27.Mar.2010

Posle šokantnog poraza Đokovića, nastavlja se Masters u Majamiju. Tipsarević protiv Pečnera. Videćemo i Anu Ivanović u akciji protiv Radvanske.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.