Majami: Ana, Janko i Dušan

Izvor: B92, 27.Mar.2010, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majami: Ana, Janko i Dušan

Od srpskih tenisera na turniru u Majamiju u subotu svoje mečeve igraju Ana Ivanović, Janko Tipsarević i Dušan Vemić.

Prvi će na teren Tipsarević koji se sastaje sa Nemcem Filipom Pečnerom od 15 časova po srednjeevropskom vremenu. Protivnica Ane Ivanović u trećem kolu je šesti nosilac Agnješka Radvanska. Taj meč se igra na terenu broj dva i treći je po redu (program počinje od 16 časova po našem vremenu). Dušan Vemić se u paru sa Ivom Karlovićem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sastaje sa Damom i Polašekom u meču koji zbog kiše nije odigran u petak.

Ana Ivanović i Agnješka Radvanska sastale su se do sada pet puta, a srpska teniserka ima tri pobede. Poslednji međusobni meč odigrale su u Rimu prošle godine i tada je Poljakinja pobedila posle tri seta.

Tipsareviću i Pečneru će subotnji suret biti prvi međusobni ikada.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.