Izvor: B92, 04.Jan.2011, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana "počistila" Molikovu

Ana Ivanović donela je prvi poen Srbiji na meču sa Australijom u okviru Hofman kupa.

Ona je prilično lako pobedila Ališu Molik sa 2:0, po setovima 6:4 i 6:0.

Prvi poen na meču pripao je našoj teniserki na servis Australijanke. Ana se prilično mučila na svom servisu, dok to Molikovoj nije bio problem, ali je Ivanovićeva mnogo boljim kretnjama uspela da neutrališe napade Ališe >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Molik.

Ana je već u prvom gemu imala tri brejk šanse, ali je ipak taj deo igre pripao Molikovoj. U šestom gemu naša teniserka je morala da spašava brejk.

Odmah u narednom gemu, na servis Molikove Ana je imala tri brejk lopte i uspela da iskoristi drugu. Međutim, već u osmom gemu Ivanovićeva je imala veliki problem sa bacanjem lopte prilikom servisa i dozvolila je Australijanki da joj oduzme servis. Ana je već u devetom gemu iskoristila sve čelendže. Mada Ivanovićeva nije briljirala pri forhendu, Molikova je napravila nekoliko neiznuđenih grešaka i posle sedam izjednačenja i 13 minuta igre srpska teniserka pravi brejk i sledećem gemu je osvojila prvi set.

Već na početku narednog seta naša teniserka je napravila brejk i povela sa 1:0. Odmah zatim povela je sa 2:0 i u trećem gemu iskoristila novu šansu za brejk. Na servis naše reprezentativke Molikova je imala 15:40, ali Ivanovićeva nije dozvolila brejk. Pri rezultatu 5:0, Ana je tražila lekarsku pomoć, što nije uticalo na njenu igru, pa je drugi set ekspresno završila sa 6:0.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.