Ana očekuje gren slem trofej

Izvor: RTS, 24.Sep.2012, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana očekuje gren slem trofej

Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović rekla je da veruje kako može ponovo da dođe do trofeja na gren slem turnirima. Ivanovićeva trenutno zauzima 12. poziciju na VTA listi, a jutros se plasirala u drugo kolo turnira u Tokiju.

"Već sam ispunila dva najznačajnija cilja u karijeri. Osvojila sam jedan gren slem turnir i bila sam prva na VTA rang listi. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Ipak, verujem da ponovo mogu da igram na vrhunskom nivou i osvajam pehare na gren slemovima. Da je drugačije, ne bih imala razlog da budem ovde", kazala je Ivanovićeva novinarima u Tokiju.

Najveći uspeh u dosadašnjoj karijeri srpska teniserka ostvarila je 2008. godine, kada je trijumfovala na Rolan Garosu.

Ivanovićeva trenutno zauzima 12. poziciju na VTA listi, a ove godine još nije osvojila neki turnir.

Ona se jutros plasirala u drugo kolo turnira u Tokiju, pošto joj je Čehinja Andrea Hlavackova predala meč.
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ana: Mogu opet do gren slema

Izvor: B92, 24.Sep.2012

Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović rekla je da veruje kako može ponovo da dođe do trofeja na gren slem turnirima...Najveći uspeh u dosadašnjoj karijeri srpska teniserka ostvarila je 2008. godine, kada je trijumfovala na Rolan Garosu...Ona se u ponedeljak ujutro plasirala u drugo kolo turnira...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.