Ana napada Ukrajinku, Ziki na neprikosnovene

Izvor: Vesti-online.com, 02.Jun.2015, 08:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana napada Ukrajinku, Ziki na "neprikosnovene"

Desetog dana Rolan Garosa na teren će od srpskih tenisera izaći Ana Ivanović i Nenad Zimonjić, saopštili su organizatori turnira.

Ana u četvrtfinalu igra protiv Eline Svitoline, trenutno 21. igračice na svetu.

Taj meč postavljen je za prvi na stadionu "Filip Šatrije" i počinje u 14 sati.

Njih dve sastale su se >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << šest puta do sada, a Srpkinja je bila uspešnija u svim okršajima. Ove godine igrale su samo jednom, na turniru u Madridu, a rezultat je bio 6:3, 6:4.

Nešto ranije, oko 13 sati, na teren će izaći Zimonjić, koji se zajedno sa Poljakom Marćinom Matkovskim u četvrtfinalu sastaje sa najboljim dublom na svetu - braćom (Bob i Majk) Brajana iz SAD.

Taj meč postavljen je za drugi na terenu jedan gde program u 11 sati otvara ženski dubl Kejsi Delakva (Australija)/Jaroslava Švedova (Kazahstan) - Mihaela Krajček (Holandija)/Barbora Štricova (Češka).
Pogledaj vesti o: Nenad Zimonjić

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.