Ana kobna po Nemice u Štutgartu, brza pobeda nad Andreom za osminu finala

Izvor: Blic, 24.Apr.2013, 01:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana kobna po Nemice u Štutgartu, brza pobeda nad Andreom za osminu finala

Srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se u drugo kolo turnira u Štutgartu pošto je pobedila Andreu Petković sa 6:3, 6:2.

Nakon što je ostvarila dve pobede za reprezentaciju Srbije u Fed kupu protiv selekcije Nemačke, Ana je bila bolja od još jedne nemačke teniserke za svega 74 minuta.

Iako je Petkovićeva prva napravila brejk >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i povela sa 2:1, Ivanovićeva je brzo uzvratila, dva puta zaredom oduzela servis protivnici i preokretom osvojila prvi set. Drugi je počela mnogo ubedljivije, brzo došla do 4:0 i lako privela meč kraju u svoju korist.

U osmini finala će igrati sa Nađom Petrovom, a Srbiju u Štutgartu u singlu predstavlja i Jelena Jankovića, koja se u prvom kolu sastaje sa Samantom Stosur.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Jelena bolja od Samante Stosur, sledi okršaj sa Sabinom Lisicki!

Izvor: Blic, 24.Apr.2013

Srpska teniserka Jelena Janković plasirala se u drugo kolo turnira u Štutgartu, pošto je na startu takmičenja pobedila Samantu Stosur sa 6:4, 6:4...U prvom setu nije bilo ni prilika za brejk do 4:4, kada je Jelena Janković prvu iskoristila za prelazak u vođstvo. Imala je Stosur šansu u narednom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.